O nama

Najam kampera Rijeka

Tko smo mi?
ANDWEGO obrt osnovan je 2023. godine, na otoku Krku u blizini Rijeke. Zaljubljenici smo u kampere i kampiranje te nam je misao vodilja prilikom otvaranja obrta bila podijeliti to iskustvo i omogućiti svima da osjete čari kampiranja. Sve je počelo od jednog kombija kojeg sami i po našem guštu preuredili u kamper, tako je sve krenulo..

Najam-kampera-Rijeka

Naša priča: Od strasti prema kampiranju do poslovne ideje.

Svaka velika priča o uspjehu obično krene iz strasti i ljubavi, a naša nije iznimka. Ideja se rodila iz ljubavi prema kamperima i čarima kampiranja. Kamperi za nas nisu bili samo vozila s krevetom na kotačima, već su nam proširili vidike, pružili prostora za nove avanture, slobodu, a ujedno smo osvijestili ljepotu buđenja u prirodi, mir, tišinu, jednostavnost i spontanost.

Naša misija!

Naša je misija jednostavna, ali snažna: 
Omogućiti svim ljubiteljima putovanja nezaboravno iskustvo buđenja u prirodi te ubaciti jednostavnost i mir u našu svakodnevicu koja je pretrpana obavezama. Prolazeći kroz prekrasne pejzaže i stvarajući nezaboravne uspomene shvatili smo kako tu strast i priliku za putovanje želimo podijeliti s drugima.

Andwego kampiranje stol
Andwego kampiranje u Austriji
Andwego kampiranje ispred prekrasne zelene livade
kamper za najam Andwego, u prvom planu stolice i stol za kampiranje

Što radimo i zašto izabrati baš nas?!

Kao što smo već prije spomenuli strast i predanost doveli su nas do poslovne ideje. Ideje o najmu potpuno opremljenog kampera koji bi svojim korisnicima pružio nezaboravna iskustva, slobodu, autentičnost i pustolovinu u punom smislu te riječi.

Pitanje koje se nameće je zašto izabrati baš nas. Odgovor je jednostavan: posvećeni smo kvaliteti, a zadovoljstvo klijenta nam je najvažnije! Vjerujemo da je putovanje više od običnog odmora, a naša ambicija da svaki klijent napusti kamper ispunjen i sa sjećanjima koja će čuvati zauvijek, ono je što nas pokreće

Kontaktirajte nas!

Želimo čuti vaše misli, pohvale i sugestije. Povratna informacija nam je vrlo važna. Kontaktirate nas ako imate pitanja ili komentar vezan uz naš rad. 

Najam kampera Rijeka

Naša misija

Kamperi su mnogo više od vozila s krevetom na kotačima! Oni predstavljaju slobodu, avanturu i neograničene mogućnosti.  

 Naša je misija jednostavna, ali snažna: 
Omogućiti svim ljubiteljima putovanja nezaboravno iskustvo buđenja u prirodi i s prirodom.

Naša vizija

Želimo postati go-to odredište za sve one koji sanjanju o slobodi, avanturi i spontanosti.

Želja nam je inspirirati i potaknuti ljude da iskoriste svaki trenutak i otkriju ljepotu koju im život pruža jer sve ovisi samo o kutu gledanja.  

Scroll to Top