Vivaro

Kamper za 2 osobe - naš mali div!

Osnovna specifikacija i oprema:

Opel Vivaro 2.0 120KS, godište 2019

Preuređen u kamper: 2022

Rezervoar za gorivo: 75l

Broj ležaja: 2

Broj homologiranih sjedala: 3

Dužina: 5306mm
Širina: 1920mm

Visina: 1960mm
Stajaća visina: 1320mm

Masa vozila: 2290kg

Najveća dopuštena masa: 3100kg

Dimenzije glavnog ležaja: 1200mm x 1950mm

 

Plinsko kuhalo integrirano + eksterno

Sudoper + tekuća voda 15l

Mini hladnjak

Kemijski WC

Komplet opremljena kuhinja
Stolić i stolice (sklopive)
Nivelatori
Kanta za smeće

 

Grijač 4kW

Baterija 150Ah

Led rasvjeta
Struja u prostoru za spavanje neovisna od akumulatora vozila
Električni kabel 20m za spajanje na 220V s adapterom

Kamper za 2 osobe

Kamper Vivaro preuređen je 2022 godine za najam. Savršeni kamper za dvije osobe nudi udobnost i praktičnost na putovanjima. Opremljen prostranim krevetom koji se lako pretvara u sjedeći prostor za danju upotrebu. Kuhinja se sastoji od plinskog kuhala, sudopera sa tekućom vodom i radnom površinom. Također u kamperu se nalazi i ormar za organiziranje odjeće i drugih potrepština.

 

Opremljen je dizelskim grijačem (4kW) koji omogućava brzo i učinkovito zagrijavanje unutrašnjosti kampera, pružajući toplinu i udobnost čak i u vrlo hladnim uvjetima. Bez obzira na vanjske temperature, ovaj grijač omogućuje stvaranje ugodnog okruženja unutar kampera u vrlo kratkom vremenu, pružajući vam osjećaj ugode tijekom vaših putovanja.

 

Dodatna baterija od 150Ah zadužena je za napajanje električnih potreba kampera. Sposobna je održavati potrebnu energiju tijekom dužih putovanja na lokacijama bez pristupa vanjskom napajanju, pružajući neovisnost i kontinuiranu električnu podršku. U kamper je ugrađena led rasvjeta s mogućnošću podešavanje intenziteta svjetla prema preferencijama i atmosferi koju želite stvoriti unutar kampera.

 

Kamper je opremljen svom potrebnom opremom za ugodno kampiranje, od pribora za jelo, posteljine, ručnika, stolica i stola na rasklapanje pa sve do kemijskog WC-a i nivelatora.

 

Svestran, kompaktan i praktičan, ovaj kamper je savršen za putovanja u dvoje, omogućuje istraživanje novih atraktivnih odredišta s udobnošću doma.

Mali div – dom daleko od doma!

Scroll to Top