Fiat Ducato

Kamper za 4 osobe !

Osnovna specifikacija i oprema:

Fiat Ducato 2.3 130KS, godište 2019

Preuređen u kamper: 2024

Rezervoar za gorivo: 90l

Broj ležaja: 4

Broj homologiranih sjedala: 4

Dužina: 5998 mm
Širina: 2050 mm

Visina: 2822mm
Stajaća visina: 1900mm

Masa vozila: 2923 kg

Najveća dopuštena masa: 3500kg

Dimenzije ležaja 1: 1400mm x 1860mm

Dimenzije ležaja 2: 1260mm x 1800mm

 

Indukcijsko kuhalo integrirano + eksterno plinsko kuhalo

Sudoper + tekuća voda 120l

Hladnjak 70l

WC sa kemijskom kazetom

Kada s tušem

Komplet opremljena kuhinja
Stol i stolice (sklopive)
Nivelatori
Kanta za smeće

 

Grijač 4kW

Klima 

Baterija 180Ah

Led rasvjeta
Struja u kamperu neovisna od akumulatora vozila
Električni kabel 25m za spajanje na 220V s adapterom

Kamper za 4 osobe

Kamper Fiat Ducato preuređen je 2024 godine za najam. Savršeni kamper za dvije tri ili četiri osobe  nudi luksuz na kotačima. Idealan za avanture s obitelji ili prijateljima, udoban i praktičan. Opremljen sa dva prostrana kreveta, kupaonicom, kuhinjom te jedećim prostorom. U kuhinji je smještena indukcijska ploča, hladnjak, sudoper s tekućom vodom i ormarićima za pohranu. Kamper je opremljen i kupaonicom u kojoj se nalazi kada, WC s kemijskom kazetom, umivaonik i slavina koja se razvlači u tuš. Također u kamperu se nalazi i ormar za organiziranje odjeće i drugih potrepština te više malih ormarića za pohranu. Jedeći dio sastoji se od stola, jedne sjedeće klupe te vozačevog i suvozačevog sica.

 

Opremljen je dizelskim grijačem (4kW) koji omogućuje brzo i učinkovito zagrijavanje unutrašnjosti kampera, pružajući toplinu i udobnost čak i u vrlo hladnim uvjetima. Bez obzira na vanjske temperature, ovaj grijač omogućuje stvaranje ugodnog okruženja unutar kampera u vrlo kratkom vremenu, pružajući vam osjećaj ugodnosti tijekom vaših putovanja. Za tople i sparne dane tu je i klima uređaj koji unutrašnjost kampera rashladi u nekoliko minuta pružajući vam ugodno utočište.

 

Dodatna baterija od 180Ah zadužena je za napajanje električnih potreba kampera. Sposobna je održavati potrebnu energiju tijekom dužih putovanja na lokacijama bez pristupa vanjskom napajanju, dajući neovisnost i kontinuiranu električnu podršku. U tome joj dodatno pomaže jedan fotonaponski modul montiran na krov kampera. U kamper je ugrađena led rasvjeta .

 

Kamper je opremljen svom potrebnom opremom za ugodno kampiranje, od pribora za jelo, posteljine, ručnika, stolica i stola na rasklapanje pa sve do kemijskog WC-a, kade, hladnjaka s malom ledenicom, tendom, komarnicima, sjenilima, nivelatorima i još mnogo dodatnih opreme.

 

Luksuzan, udoban, kompaktan i praktičan, kamper savršen za putovanje u četvero, omogućuje istraživanje novih atraktivnih odredišta s udobnošću doma.

Sve što vam treba – tu je!

Scroll to Top