Naše usluge

Kamper - Vaša avantura, naša strast!

kamper Vivaro unutrašnjost

Kamper - Vivaro

Opel Vivaro – naš mali div!

Sve što vam je potrebno za odmor u dvoje ovaj mali div ima! Prostrani interijer nudi udoban prostor za spavanje, opremljenu kuhinju za pripremu ukusnih obroka i sve što vam je potrebno za opuštanje i istraživanje. 

Već od 69,00€

Jednostavnost, praktičnost, mobilnost..

Jedna od ključnih prednosti korištenja kampera je mogućnost istraživanja različitih destinacija bez potrebe za rezerviranjem smještaja. Kamperi su popularni među različitim skupinama ljudi – od avanturista koji traže ekspedicije u divljini do obitelji koje žele provesti kvalitetno vrijeme zajedno na putovanju. Bez obzira jeste li avanturist, obitelj koja traži zajedničko putovanje ili netko tko cijeni slobodu i udobnost, kamper nudi jedinstveno iskustvo koje spaja udobnost doma s avanturom na putovanju. 

Mobilnost i neovisnost, udobnost, praktičnost, fleksibilnost, povezanost s prirodom, jednostavnost, obiteljsko vrijeme i druženje, samo su neki od sinonima za kamper! Jer sve što vam treba nalazi se unutar vozila, olakšavajući organizaciju i brže prebacivanje s jednog mjesta na drugo. 

Andwego - u izradi

Kamper - Ducato

Što kažete na savršeno uređen kamper za obiteljska putovanja?   

Trenutno je u izradi Fiat Ducato kamper za cijelu obitelj, znamo kako su obiteljska putovanja posebno važna. Stoga stavljamo naglasak na  udobnost, praktičnost i sigurnost, a naš dizajn omogućiti će Vam obiteljski odmor iz snova.    

U izradi!

Zašto ANDWEGO?

Iako smo tek na početku naše priče, već smo ostvarili mnoge uspješne avanture i zadovoljne korisnike. Naši kamperi nisu samo vozila; oni su način da se odvojite od svakodnevnog užurbanog života i pružite sebi ono što zaslužujete, stvorite predivne uspomene i povežete se s prirodom na poseban način.

 

Predanost, kvaliteta, sigurnost i udobnost je ono što nas izdvaja. Naši kamperi su pažljivo održavani, servisirani i opremljeni svime što Vam je potrebno za nezaboravno putovanje.

 

Uvijek radimo iz srca i s osmjehom na licu jer znamo da je svaka avantura jedinstvena, a svaki trenutak dragocjen. Dozvolite nam da budemo dio Vaše avanture i zajedno stvorimo nezaboravne trenutke na putovanju.

Scroll to Top